perjantai 8. maaliskuuta 2013

Kootut palat...

...kaivettuna verkkolevyn uumenista. Oikasti edellisestä päivityskerrasta on ihan liian kauan aikaa, oli oikein tarkistettava mitä olen jo julkaissut. Ja siltikin seuraavassa saattaa tulla toisintoja, ainakin vuodatuksessa olevan blogin jämän kanssa.

Virkatut matot
Toinen juuttilankaa toinen ontelokudetta. Malli taisi olla nimeltään Juhannusruusu, ohje löytyy googlaamalla. =) Kolmaskin tekisi mieli tehdä, paksummalla kuteella, mutta tehdään nyt noita muita keskeneräisiä taas ensin pois...


Seuraava löytö... Kissariiviö kääryleenä tuon pienemmän maton sisällä. =D


Vaatetta itselle ja pojalle. Olin ostavinani ihan vaan pienen palan keltasta collegea eurokankaan paloista, mutta siitä on nyt tehty jo itelle kotimekko ja pojalle haalari. Vielä sais varmaan paidat isännälle, jos tekee esim mustat hihat. =) Resori kotona oli ihan väärän keltaista, mutta ei taas anneta pikkuasioiden haitata käytännöllistä lopputulosta. xD Kaavat on vedetty hatusta...


Pomo lähti eläkkeelle (nuoriso- ja liikuntasihteeri) Kakun päälle tein koristeen, enkä muistanu ottaa ees kunnon kuvaa... Pohjana oleva kompassi, vesi ja lentopallot sokerimassaa. Muut osat marsipaania.


Jouluaatoksi tehty kakku. Suklainen oli, muuta en muista. =) Välissä taisi olla valkosuklaamoussea ja tummasuklaamoussea? Pinnalla ihan pursotettua kermaa ja pipareiden koristelusta jääneestä pikeeristä tehtyjä lumihiutaleita.


Siinähän niitä jokunen "aarre". Jatketaan etsintöjä... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti