lauantai 6. lokakuuta 2012

Onnea Tomppa!

Tosin muutaman päivän olen etuajassa. =) Kakun kanssa sentään, lasihelmikurssini unohdin. =( Harmittaa hirveeästi, kun oli tänään ja huomenna ainoastaan. No, katsotaan mitä saan aikaiseksi huomenna. =)

Niin, Tompan kakku... Pohjana 4 munan vaalea sokerikakkupohja, toisessa välissään suklaamousse, toisessa karpalomousse, kostutus vedellä. Pinnalla musta marsipaani, sokerimassa kukat ja lehdet, valkoisia sokerihelmiä ja valko-hopeita nompparelleja.Ja tämän tyylistä suunnittelin, minkä Cake may/2012 lehdestä bongasin. Tosin siis pyöreänä, yksikerroksisena ja värit toisin päin. =) Vaan kun yleensä tomusokeria on parikin pakettia niin ei nyt... Siinä ei sitten paljon ruvettu koukeroita tuhertamaan kakun kylkeen. Onneksi oli sentään muutama valkoinen ruusu valmiina. =D


Tämmötteen vois harkita helmikuussa tekevänsä, kun olen ystävänpäivänlapsonen. =) Söpönen kakku.


3 kommenttia:

 1. Kaunis kakku ja kivoja ideoita löysit lehdestä nuo miellyttivät minuakin viime kierroksella :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin ihastelin tuota barokkikakkua, mutta tiedän ettei omat taidot riitä (ainakaan vielä) tuollaiseen. :P Tuo tuplasydänkakku vois onnistuakin. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kehuista. =)
  Ei minultakaan tuo barokkikakku tuollaisena kerroskakkuna onnistuisi millään, koristeluista en tiedä. Nehän oli kumminkin sabluunalla tehdyt... Itsellä tosin oli suunnitelmissa paljon yksinkertaisemmat koukerot vapaasti piirreltynä. =)

  VastaaPoista