sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Kesäkanoja

Useampi vuosi suunniteltu, tänä vuonna vihdoin toteutettu... kesäkanat vihdoin omalla pihalla. =) Ystäviltäni sain lainaksi kanasia ja yhden kukonkin kiekumista opettelemaan, saan palauttaa otukset syksyllä heille, kun ei itsellä vielä ole paikkaa johon sijoittaa kanoja talven yli.


Kanasten koti oli parisen viikkoa valmiina odottelemassa asukkaitaan ennen kuin saatiin aikatauluja yksiin ja ehdin noutaa kanaset kesäkotiin. Saivat vanhan kissankopin majapaikakseen. =)


Tässä osa asukkaista, kaikkiaan meillä majailee kuusi kanaa ja yksi kukko. Ehkä vielä saan kaikki samaankin kuvaan... Nimiä kaikilla ei vielä ole, ensimmäisinä muuttaneet kana ja kukko saivat tuttavaperheeltä nimikseen Aino ja Aimo. =) Pitäisiköhän muidenkin nimet alkaa sitten A:lla...?

1 kommentti:

  1. Aivan ihania! Minäkin niin haluaisin kanoja, mutta ei se täällä Helsingin keskustassa oikein onnistu :D Niitä on niin huvittava seurata.

    Olin vuosi sitten Englannissa alpakkafarmilla töissä ja sinne pelastettiin häkkikanalasta lopetusuhan alla olevia kanoja. Voi että ne oli surkean näköisiä kun saapuivat, höyheniä ei paljoa ollut ja hädin tuskin pystyssä pysyivät. auringon paiste ja raitis ilma oli niille ihan ihmetys. Mutta niin ne siitä hyvällä huolenpidolla virkistyivät, sulat kasvoi takasin ja ulkoilma alkoi kiinnostaa. Nyt ovat iloisia vapaita kanoja maatilalla.

    VastaaPoista