lauantai 29. syyskuuta 2012

Syyskuun sly

Vihdoinkin, pahoittelut parilleni viivästyneestä julkaisusta.... Laitettiin koko mun tietokone sileäksi, nyt alkaa taas olemaan jotensakkin toimintakuntoinen, mutta ei tästä enää oikein kunnolla toimivaa saa. =/ Mutta itse pakettiin, sehän oli jälleen aivan mahtava ja pääsin nyt minä vuorostani selailemaan sekä lueskelemaan Cake -lehteä.


Paketista löytyi:
-pikkusuklaita (hävisivät nopeasti kuvan ottamisen jälkeen parempiin suihin)
-vaniljasokeria
-2x hedelmäcoktail (näitä meillä käytetään mm. lihakastikkeeseen)
-luomu kasvisliemikuutioita
-2 pakettia ihanan syksyisiä servettejä
-reseptejä kokeiltavaksi ja ihanan syksyinen kortti
-sekä tietysti cake -lehti jota olisi pakko päästä tutkailemaan ihan rauhassa


Tässä vielä kortista kuva erikseen, on kyllä aivan mahtavasti onnistuttu saamaan syksyn tunnelma vangituksi kuvaan. <3 Kiitos sly:ni!


6 kommenttia:

 1. Ihanan värisen paketin oletkin saanut :) harmillista noi koneiden temppuilut :/

  VastaaPoista
 2. Kiva paketti!
  Suoraan sanoen, hieman pidit kyllä pariasi nyt jännityksessä - tuliko perille - mitä pidit :D ? Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.

  VastaaPoista
 3. Ihanan värinen paketti! :)

  Itsellä kanssa hajosi tänä aamuna kone. :( Jollei nyt saa enää toimintakuntoon, niin sitten mennään parisen viikkoa ilman omaa konetta ennen kuin saan äidiltä ja isältä lainaksi pöytäkoneen. Onneksi isännällä on kone, niin saan edes blogipäivitykset tehtyä. :P

  VastaaPoista
 4. Huh huh on kyllä mukava saada tietää että paketti on perillä, ehdin jo ajatella vaikka mitä kamaluuksia mitä matkan varrella on voinut tapahtua :o Ja ihanaa että paketti oli jälleen mieluisa, seuraavaa pakettia suunnittelen jo innokkaasti :) Ensi kuuhun, SLY:si

  VastaaPoista
 5. Kiva idea mm tuo hedelmäcoktailpurkki...täytyypä laittaa muistiin...

  VastaaPoista